Werkwijze en tarieven

Natuurgeneeskundig traject

Ik vraag je om voorafgaand aan ons intakegesprek een vragenlijst en voedingsdagboek in te vullen.  De intake zal ongeveer 90-120 minuten duren. Hierin neem ik ruim de tijd voor jouw verhaal en persoonlijke situatie. We bespreken je gezondheidsklacht(en), ziektegeschiedenis, voedingspatroon, mentale en emotionele conditie. Op basis van deze informatie maak ik een voorstel voor een persoonlijk behandelplan. Dit behandelplan kan bestaan uit een kruidenrecept, voedingsadviezen, leefstijladviezen, lichaamsgerichte behandelingen en/of oefeningen om thuis te doen. Dit behandelplan bespreek ik met je in het vervolgconsult (60 min). In de verdere vervolgconsulten bespreken we de voortgang van de behandeling en geef ik eventuele lichaamsgerichte behandelingen. De duur van het traject en frequentie van de afspraken is afhankelijk van de aard van de klacht en gaat altijd in overleg.

Weet je nog niet zeker of een natuurgeneeskundige behandeling bij jou en jouw klacht past of wil je graag eerst kennismaken? Mail me dan met jouw vragen of maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek (ongeveer 15 min).  

Losse behandelingen

Het is ook mogelijk om een losse massage te boeken. Ik geef ontspanningsmassages, voetreflexmassages, gezichtsmassages en cuppingmassages.

Tarieven

Intake 90-120 minuten     € 100,- 75,-  OPENINGSACTIE: tijdelijk 25% korting op de intake! (geldig in februari en maart 2024)

Vervolgconsult 60 minuten     € 75,-

Kort consult 30 minuten     € 40,-

Kruidentinctuur 100ml     €25,-

Losse behandelingen:

Massage 60 minuten     € 75,-

Massage 30 minuten     € 40,-

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Mijn consulten kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding verschilt per verzekeraar en per polis. Mijn prestatiecode is 24005. Je kunt met deze code bij jouw zorgverzekeraar navragen of je voor vergoeding in aanmerking komt. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl