Voedingsadvies

Wat je eet en hoe je eet is een belangrijke basis voor hoe je je voelt en speelt vaak een grote rol bij het ontstaan van klachten. Je voedingspatroon heeft invloed op je hele lichaam, het beïnvloed hoeveel energie je hebt en zelfs je stemming.  Elk proces in je lichaam heeft bepaalde voedingsstoffen nodig om goed te functioneren, hiervoor is het nodig dat deze voedingsstoffen voldoende in je voeding zitten en dat je darmen goed in staat zijn om deze te kunnen verteren en op te nemen. Aanpassingen in je voedingspatroon kunnen zorgen voor een vermindering van je klachten, meer energie en dat je lekkerder in je vel komt te zitten. 

Er wordt tegenwoordig zoveel over voeding gezegd dat het moeilijk is door de bomen het bos nog te zien. Wat is nou goed voor jou? In één consult van ongeveer een uur bespreken we jouw eetpatroon en geef ik je advies over aanpassingen die je kunt doen om lekkerder in je vel te komen. Daarbij geef ik uitleg wat jou kan ondersteunen op het gebied van voeding en wat juist de klachten kan verergeren en waarom dit zo is. Ik zorg dat dit in kleine, behapbare stappen op te volgen is. Met dit voedingsadvies kun je thuis zelf aan de slag.

Investering € 85

Variatie en vezels voor je darmmicrobioom

Ik ben als natuurgeneeskundig therapeut aangesloten bij de beroepsvereniging CAT. Mijn consulten kunnen (gedeeltelijk) vergoed worden vanuit de aanvullende verzekering. De vergoeding verschilt per verzekeraar en per polis. Mijn prestatiecode is 24005. Je kunt met deze code bij jouw zorgverzekeraar navragen of je voor vergoeding in aanmerking komt. Een verwijzing van de huisarts is niet nodig. 

Ik val als CAT-therapeut onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl